Skip to main content

Het begon allemaal iets minder romantisch. Regen kwam met bakken uit de hemel en we vroegen ons allemaal af of het nog droog zou worden. Maar toen we rond 10.30 uur naar buiten gingen voor de ontmoeting, was het droog en het zou gelukkig droog blijven. René stond met zijn rug naar zijn bruid en toen ze was genaderd, mocht hij pas omdraaien. Dat vind ik altijd zo romantisch! Ze zagen er allebei schitterend uit. 

Een Brabantse bruid en een Zeeuwse bruidegom, dat is net als zoet en zout. En daar zou hun huwelijk voltrokken worden, bij de mooie trouwlocatie in Stellendam Zoet of Zout. Met het prieeltje, omgeven door witte rozen, aan de waterkant. Hoe romantisch wil je je bruiloft hebben? 

Voor de foto’s gingen we naar het pittoreske Goedereede met zijn mooie straatjes, oude muurtjes en bruggetjes, daarna naar duingebied De Kwade Hoeck. Ik wilde het bruidspaar tussen de grashalmen, maar door de regen was de grond een beetje sompig geworden en daar zouden de hakjes niet mooier op worden. Dan komt die fleece deken, die ik altijd meevraag goed van pas. Die werd op de grond gedrapeerd en ze gingen op hun knieën zitten, waardoor het leek dat ze midden tussen de halmen stonden. Een beetje trucage, maar het effect daar gaat het om. En de hakjes bleven redelijk schoon gelukkig. 

Daarna de mooie ceremonie bij Zoet of Zout, gevolgd door een heerlijk diner. Het is voor mij altijd heel fijn om hier te werken, omdat ik dan na het werk lekker in 15 minuten thuis ben. Benieuwd naar een andere bruiloft bij Zoet of Zout? Check mijn blog van Bastiaan & Anoesjka.

trouwringen
aankleden bruid
horloge
ontmoeting bruidspaar
bruidspaar
trouwfoto Goedereede
bruidsreportage Goedereede
trouwboeket
bruidsfoto's Goedereede
trouwfoto Goedereede
bruidspaar
trouwauto
kus bruidspaar in trouwauto
trouwauto
kus tussen bloemen
bruidspaar in grasveld
bruidegom
trouwfoto in grasveld
details bruidsjurk en boeket
bruidspaar in duingebied
bruidegom wacht op bruid
weggeven bruid
prieeltje zoet of zout
bruidsceremonie
bruidspaar zwart-wit
handen bruidsceremonie
naked cake
trouwdiner zoet of zout
trouwdiner zoet of zout

Leave a Reply