Skip to main content

bedrijfsfotografie

Voor veel bedrijven zijn foto’s voor hun website, medewerkers of foto’s voor sociale media een sluitpost. Er is altijd wel een medewerker, of oom die een goede camera heeft en wel wat foto’s wil maken. Toch is de visuele indruk die een klant of bezoeker van je website heeft grotendeels bepalend of hij vertrouwen krijgt om met u samen te werken of uw diensten af te nemen. Welke uitstraling geven de foto’s van uw pand, product, de medewerkers van uw bedrijf? Geven de foto’s op uw website een amateuristische of professionele uitstraling?
Ten onrechte denkt u misschien dat een bedrijfsreportage een grote investering in tijd en geld vergt. Mocht u tot de conclusie komen dat uw bedrijf, product of medewerkers beter tot zijn recht kunnen komen in beeldmateriaal, neemt u dan gerust contact met mij op via e-mail: info@kkfotografie.nl of 06-57946884.
Ik kom graag naar uw vestiging toe om uw wensen te bespreken. Portretfoto’s kunnen doorgaans op uw eigen vestiging gemaakt worden of op een locatie van uw keuze.
Hieronder vindt u een greep uit wat bedrijfsreportages die ik al maakte voor Tilburg Waterval Advocaten, V.O.F. van Horik Gevelrenovatie  Port People, Liftcom