Skip to main content

Quarantaine mini-sessies in de herhaling in 2021

Nadat we in maart 2020 met zijn allen in een lockdown zaten heb ik zitten denken wat ik kon doen om aan het werk te blijven en om iets voor de mensen te doen. Als fotograaf heb je die interactie met mensen nodig en ik word er gelukkig van anderen blij te maken. Zo werd het idee geboren: Quarantaine mini-sessies of mini fotosessies bij de mensen thuis te doen. En wat een succes is het geworden! Ruim 50 gezinnen maakten gebruik van deze actie. Veel mannen werkten op dat moment thuis, kinderen zaten thuis van school, dus het was niet al te lastig even tussendoor een kwartiertje pauze te nemen om de foto’s te maken. Voordat ik kwam aanrijden nam ik de omgeving even in mij op. Was er een parkje, mooie boom of oud muurtje in de buurt? Soms sprak ik met klanten al af in het nabij gelegen parkje.

Sneeuwbaleffecct

Voorwaarde om deze actie tot een succes te maken was minimaal 5 klanten bij elkaar in de buurt en sociale media bleek een uitkomst. Oproepjes werden op Instagram, Facebook en zelfs op de buurtapp gezet om een groepje bij elkaar te krijgen. Hele families gaven elkaar een mini-sessie cadeau. Van broer op zus, ouders, vriendin iedereen wist nog wel iemand die een paar mooie foto’s verdiende. Zo zag ik bijvoorbeeld veel pasgeboren baby’s, zelfs eentje van 1 dag oud. De hele familie installeerde zich lekker in de voortuin op een bankje.

Wat krijg je?

Je krijgt minimaal 5 bewerkte hoogresolutiefoto’s en vaak moet ik bekennen kon ik niet kiezen en kregen ze er meer. Maar wil je alle foto’s (tussen de 25-35) dan komt er nog een keer € 25,– bij en ontvang je alle foto’s. Ik maak niet alleen foto’s van het hele gezin, maar ook van de kinderen apart, van de ouders samen, wat jullie willen eigenlijk.

Meivakantie 2021

Dus, je voelt hem al aankomen. Deze meivakantie ga ik weer een paar ritjes aankondigen, waarschijnlijk op een vrijdag en zaterdag. Mocht je nu al weten dat je dit leuk zou vinden, neem dan even contact met mij op. Dan kan je je eigen datum nog kiezen. Anders ga ik twee data kiezen en probeer ik zoveel mogelijk mensen in de route op te nemen. Denk na over wie er en lief gebaar verdient. Wil je man nooit op de foto? Misschien staat hij wel open voor een mini-sessie van 15 minuten? Ik heb er in ieder geval weer zin in.

Leave a Reply