Skip to main content

Jullie denken erover mij de de mooiste dag van jullie leven te laten vastleggen. Maar wat is mijn werkwijze? Wat kunnen jullie verwachten?


Kennismaking

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek bij mij thuis in Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Het is heel belangrijk elkaar vooraf te leren kennen, kijken of er een klik is. Jullie wensen en mijn werkwijze komen dan uitgebreid aan bod. Binnen 2 dagen zal ik een verslag van ons gesprek samen met de offerte naar jullie toesturen.

Huwelijksdag

Je huwelijksdag is natuurlijk een van de belangrijkste dagen van je leven. Daarom wil je een fotograaf die deze unieke dag op een professionele en bijzondere manier vastlegt, zonder teveel op de voorgrond te zijn: de voorbereidingen, de locaties, de details, de ceremonie, de gasten en eigenlijk het belangrijkst: jullie emoties en die van jullie gasten.

In de dagplanning maken jullie natuurlijk graag tijd voor een aparte bruidsreportage van jullie samen. Even los van alle anderen, even samen zijn, zonder de hectiek en alle aandacht, kun je rustig op de foto om jullie liefde vast te leggen.

Veel bruidsparen vertellen mij dat ze er niet van houden op de foto te gaan. De mooiste reportages zijn die waar de echte emoties in beeld worden gevangen. Om oprechte emoties op foto vast te kunnen leggen maak ik gebruik van ‘Moment Design’ technieken. Hiervoor heb ik ook een opleiding gevolgd. Door het stellen van persoonlijke vragen en het geven van kleine opdrachtjes zorgen we er samen voor dat echte emoties worden opgeroepen. Deze kan ik dan op een ongedwongen manier vastleggen op camera.

De reportage is gewoon een tijd van heerlijk samen ontspannen, even een privé momentje en ongemerkt maak ik er foto’s van. Reken in je dagplanning hiervoor zo’n twee uur tijd, afhankelijk van de locatie(s). Meerdere locaties is leuk voor de diversiteit van je album. Je kunt bijvoorbeeld denken aan foto’s in de natuur en in een leuk stadje, of een meer industriële look.

Na afloop

Of jullie nu kiezen voor foto’s op een usb-stick, of een compleet album, na een paar weken kunnen jullie heerlijk alle speciale momenten van je huwelijk op je gemak terugkijken. Jullie zullen verrast worden door foto’s van de leuke, grappige en emotionele momenten die misschien in de roes van de dag aan je voorbij zijn gegaan.
Alle foto’s worden tot in de puntjes geoptimaliseerd en afgeleverd in digitale hoge resolutie op een USB-stick. Natuurlijk zijn hierbij ook creatieve bewerkingen in bijvoorbeeld zwart-wit mogelijk. Deze foto’s kun je zelf achteraf onbeperkt gebruiken. Maar de mooiste blijvende herinnering is natuurlijk een fotoalbum! Ook voor een prachtig album kun je bij mij terecht, hiervoor werk ik met professionele album-drukkerijen. 

Twee fotografen

Al vele bruidsparen hebben de voordelen van een tweede reportagefotograaf ervaren. Je moet onder andere denken aan: meer foto’s, originele gezichtspunten, meer kans om die speciale momenten net te vangen, meer foto’s van jullie gasten, minder geloop tijdens de ceremonie. Als jullie dit graag willen, dan kunnen we dit tijdens het kennismakingsgesprek doornemen.

Contact

werkwijze