Skip to main content

Vaste klanten

Het mooiste compliment dat een fotograaf kan krijgen is dat gezinnen je terugvragen voor gezinsfoto’s eens in de zoveel tijd. Zo ook dit mooie gezinnetje. De eerste keer dat ik ze voor de lens had was tijdens de eerste Corona lockdown. Ik wilde graag iets doen voor al die gezinnen die thuis zaten en bedacht toen de Quarantaine mini-sessies. Voor een klein bedragje kwam ik voor 15 minuutjes aan huis om foto’s te maken. Dat was toen zo bevallen, dat ze me nog een keer hebben gevraagd, maar dan bij mij in de buurt.

 

Strand familiefoto’s

Vlak bij mijn thuisbasis in Hellevoetsluis is een klein verborgen strandje met mooie baaitjes waar ik graag naartoe ga met gezinnen. Kinderen voelen zich er al gauw thuis en voor je het weet zijn ze heerlijk aan het spelen terwijl ik foto’s maak. Wat ook zo leuk was dat dit gezin echt aandacht had besteed aan hun outfits. Dat maakt de foto’s echt veel mooier dan dat iedereen een andere stijl draagt.

familiefotografiefamiliefotografiefamiliefotografie familiefotografiefamiliefotografiefamiliefotografiefamiliefotografiefamiliefotografie

Leave a Reply