Florian & Alexandra

Toen dit koppel contact met me opnam en vertelde van hun plannen, werd ik meteen enthousiast. Ze komen uit Duitsland en waren daar al getrouwd voor de wet, maar ze wilden graag een huwelijksceremonie op het strand van Hellevoetsluis. Ze kwamen hier vaak op vakantie en het strand had hun hart gestolen. Ze zouden al hun vrienden en familie uitnodigen om deze mooie ceremonie op het strand met hen mee te maken. De beide vaders zouden de toespraken verzorgen.

Het heeft naar mijn idee iets heel bijzonders om door iemand ‘getrouwd’  te worden die je zo goed kent. Een ambtenaar ken je meestal alleen van een gesprekje vooraf. De toespraken waren dan ook erg emotioneel. Het bruidspaar had ook nog lieve woorden voor elkaar op papier gezet die werden voorgedragen.

De themakleur was blauw, de kleur van de zee uiteraard. Er lagen dekentjes, kussentjes op het strand er was een mooi prieeltje opgebouwd met tule. Op de achtergrond klonk de relaxte muziek uit de boxen.

Na afloop werd er op het strand een glaasje champagne gedronken en daarna gingen de ballonnen met bijbehorende wens voor het bruidspaar opgelaten. Daarna konden we ons even met zijn drieën terugtrekken voor een korte reportage op het strand. Het kwam van pas dat jullie Engels spraken en ik ook een beetje Duits, dus we hadden totaal geen probleem met de verschillende talen.

Wat een schitterende kleuren heeft het strand altijd. Ik doe graag bruidsreportages op het strand. En wat een geluk hadden jullie met het weer! Dat is in Nederland altijd maar afwachten.

Daarna voor het diner en feest naar Cita Romana in Hellevoetsluis. Bedankt dat ik dit met jullie mee mocht maken!

foto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisbruidsfotografie doorfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluis

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply