Schitterende nazomerbruiloft bij Zoet of Zout in Stellendam

Wat hebben we een heerlijke nazomer gehad. Bastiaan en Anoesjka waren best een beetje nerveus of het weer wel mooi genoeg zou zijn voor een echte buitenbruiloft. Maar daar hadden ze zich geen zorgen over hoeven maken. Het werd een schitterende nazomerbruiloft bij Zoet of Zout in Stellendam. Deze best nieuwe locatie heeft een heel mooi prieeltje op het terrein staan waar de ceremonie bij goed weer gehouden kan worden. Helemaal gestyled naar de wensen van het bruidspaar met bloemen, witte stoeltjes enz. zag het er prachtig uit. Maar eerst gingen we voor de bruidsreportage foto’s maken in Brielle, het Oostvoornse bos en het strand van Hellevoetsluis.

Brielse Poort

De Brielse Poort is altijd een mooie setting voor een bruidsreportage. Wat zo leuk is dat je voor de poort met de trouwauto mooie foto’s kunt maken, maar je kunt ook op de poort via een trap en daar ligt een heel mooi bomenlaantje verscholen. Het licht is daar altijd zo mooi! Op deze rustige plek hebben we echt even de tijd genomen om mooie beelden te schieten. Met behulp van wat persoonlijke vragen kwamen al gauw de echte emoties en spontaniteit boven. Het is echt heel belangrijk als fotograaf dat je het bruidspaar op hun gemak stelt. Ze zijn zich altijd erg bewust van de camera en als je ze wat opdrachtjes geeft, of vraagt elkaar te vertellen waarom ze zo van de ander houden, dan wordt het ‘echt’ en dan leg je de mooiste beelden vast. Ook de videograaf kreeg de tijd om mooi materiaal vast te leggen. Via het Oostvoornse bos reden we naar Hellevoetsluis.

Trouwfoto’s op het strand

We waren niet zeker of het poortje naar het strand open zou zijn. Ik had daar nog wel even voor gebeld, maar de strandtenteigenaar was er een beetje vaag over. Maar we hadden weer eens geluk deze dag. We konden met de auto tot aan het strand rijden, wat goed uitkwam, want we waren een beetje in tijdnood gekomen. Ik wordt elke keer weer enthousiast als ik de kleuren op het strand zie. Intens blauw, olijfgroen en zandkleur bij elkaar. Wat deze keer extra leuk was, was dat Bastiaan een paars/roze-achtig colbert aanhad. Dat stak schitteren uit tussen deze kleuren. De videograaf, verbonden aan Beeldkracht te Stellendam, kon hier hele mooie dronebeelden schieten.

Zoet of Zout

Zoals gezegd werd de huwelijksceremonie gehouden in het prieeltje van Zoet of Zout in Stellendam, echt een aanwinst voor deze regio. Na een mooie toespraak, het wisselen van de ringen het ja-woord en ‘de kus’ waren Bastiaan en Anoesjka dan eigenlijk man en vrouw. Tijd voor een toast op het dakterras van Zoet of Zout. Daarna het door hen bezorgde diner met mooie speeches door Bastiaans moeder en de zussen van Anoesjka. Altijd een momentje om een traantje weg te pinken.

Avondshoot

Als het enigszins in te plannen is, dring ik altijd tijdens het kennismakingsgesprek aan op een avondshoot. Ik denk dat de beelden voor zich spreken. Het licht is dan altijd zo mooi en het is ook wel fijn om weer even een momentje, al is het 15 minuten, samen te zijn. Even weg uit de drukte om daarna weer lekker te gaan feesten.

En daarna was het tijd om de beetjes los te gooien. Het was een heerlijk feest met soms loeiharde muziek, maar op die locatie aan het water geeft dat gelukkig helemaal niet. Bedankt voor de leuke dag Bastiaan en Anoesjka!

ringen
parfum
make-up
bruid
bruid
bruidsfoto in Brielle
bruidsfoto poort Brielle
bruidspaar in Brielle
bruidspaar in het bos
bruidsfoto in het bos
bruid in bos
bruidspaar in bos
bruidsreportage strand
portret
bruidspaar op het strand
bruidspaar op het strand
bruidspaar op het strand
prieeltje
weggeven van de bruid
handen tijdens trouwceremonie
trouwen in prieeltje
bruidspaar
hond tijdens ceremonie
trouwceremonie
bruidspaar zonsondergang
bruidspaar zonsondergang
bruidspaar dansen

Leave a Reply