Als je Newbornshoot niet door kan gaan door het Corona-virus, of het is er gewoon nog niet van gekomen, dan is de mini-sessie een uitkomst. Wederom op gepaste afstand in verband met Corona, maakte is bij namiddaglicht deze leuke mini-sessie. 15 minuten foto’s maken bij je thuis, in je eigen tuin of in een parkje/bosje in de buurt en dan heb je al een paar mooie foto’s te pakken. Dit pasgetrouwde stel, net ouders geworden van een dropje van een jongetje, had dit voor ogen. Door de hoge bomen van het Kooisteebos in Hellevoetsluis piekte de zon zo mooi van achteren. Zelf zonder het golden hour (het laatste uurtje voor zonsondergang) geeft dat een mooi effect. Echt heel bijzonder vond ik dat Sheru recht in de lens keek, niet even, maar de hele tijd. Baby’s van die leeftijd, 3 maanden, doen dat niet zo vaak. Dan moet je echt alles uit de kast trekken om hun aandacht te trekken en dan nog lukt het vaak niet om ze in de lens te laten kijken. Dat hoeft overigens ook niet hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik hou er zelf eigenlijk helemaal niet zo van om mijn gezinnen in de cameralens te laten kijken. Veel liever zie ik dat ze naar elkaar kijken dan naar mij. Dan gaan ze ook altijd ineens glunderen. Logisch, mij kennen ze niet of nauwelijks, maar als ze in elkaars ogen kijken zien ze liefde, geluk en voelen ze zich trots op hun gezin. Zulke foto’s zijn de foto’s waar ik naar op zoek ben. Echte liefde op een foto.

gezinsfoto met babygezinsfotogezinsfoto met baby gezinsfoto met babygezinsfoto met babyvader en zoonbabyvoetjes

Leave a Reply