Quarantaine, wat nu?

Nu mijn werk als bruids- en familiefotograaf in Hellevoetsluis helemaal stil is komen te liggen door de Corina-crisis heb ik nagedacht over wat dan wel nog mogelijk is voor mij als fotograaf en ik denk dat ik iets leuks voor jullie bedacht heb. Ik zeg wel jullie, maar eerlijk gezegd… ik mis het gewoon zelf zo erg om te fotograferen!!

Fotoaanbieding

Op afspraak kom ik 15 minuten foto’s maken van jou, je kind of kinderen of gezellig als gezin ergens vlak bij jullie huis/tuin. Ik zal vanaf een ruime afstand foto’s met een zoomlens maken. Kosten van deze quarantaine mini-sessie: € 25,— . Daarvoor krijg je minimaal 5 hoogresolutiefoto’s per mail.  Normaal kost een familiereportage van een uur met 100 foto’s 150,–, dus dit is denk ik voor velen een buitenkansje. Hopelijk duren de maatregelen niet te lang, maar in de tussentijd is het misschien leuk om een blijvende herinnering aan dit mooie voorjaarsweer te hebben. Deze aanbieding geldt allen in en om Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Brielle, Spijkenisse. 

Neem gerust contact op via info@kkfotografie.nl of 06-57946884. Hieronder een paar voorbeeldfoto’s die ik al maakte tijdens en mini-sessie op afstand.

familiefotofamiliefotofamiliefotofamiliefotokinderportretportret tienerspelend kindzusjesportret tienerkinderportretkinderportretspelend kindzusjes

Leave a Reply