Marcel & Sandra, 12-08-2016

Na de donderdag, waarop het regenen niet leek te stoppen, was daar een heerlijk warme vrijdag aangebroken. De perfecte dag voor een bruiloft in Rotterdam. De ervaring heeft wel geleerd dat bruidsparen zich niet al te veel zorgen moeten maken over het weer. Meestal komt het wel goed. Ik heb slechts 1 keer meegemaakt dat een bruiloft in het water viel en we onder de gespannen zeiltjes moesten bivakkeren. En zelfs toen nog was het een geslaagd feestje.

Bruiloft in Rotterdam met gevoel voor styling en detail

Omdat dit bruidspaar niet meer piepjong is, hadden ze een scherp beeld van hoe hun trouwdag eruit moest zien. Veel oog voor styling en detail, maar geen poespas en tradities. Ze hadden er bijvoorbeeld voor gekozen om samen in hun appartement de bruidskleding aan te trekken, geen verrassingen e.d. Ook geen bruidsboeket voor deze bruid. Wel een schitterende trouwjurk met veel kant en een schitterende sleep. Marcel ontdekte dat er een gaatje te weinig in zijn riem zat, dus die werd vakkundig nog even bijgemaakt. De hypermoderne bolide kwam van “Trouw in je droomauto“.

Het hondje deed ook mee!

Het hondje moest natuurlijk ook onderdeel uitmaken van de bruiloft. Zijn vriendje mocht ook mee op de foto, onder de bruidsjurk. Altijd leuk als bruidsparen hun huisdieren of hobby’s integreren in de trouwfoto’s. Je kunt ook denken aan een muziekinstrument, een sportattribuut of een lievelingsdier.

Liefdevolle plekken

Tijdens onze kennismaking had dit bruidspaar uitgelegd dat ze alle plekjes die voor hen speciale betekenis hebben op deze bijzondere dag even aangedaan moesten worden. De hardloopvereniging waar ze elkaar van kennen, het plekje waar Sandra de stoute schoenen aantrok tijdens een hardloopsessie en Marcel voor het eerst aansprak (midden op een kruispunt), het lunchcafé waar de eerste date plaatsvond en rondom Hotel New York waar ze ook vaak geborreld hebben tijdens hun verlovingstijd.

Tijd voor de ceremonie

Daarna de ceremonie in Het Witte Huis in Pijnacker waar alles tot in detail gestyled was door Marjoleine van “Love you to the moon and back“. De themakleuren paars/blauw en de kolibrie kwamen overal in terug, wat een schitterend geheel vormde. Het bruidspaar had er ook voor gekozen een weddingplanner in te huren. Evy van “Evy’s Proposal“. Zij heeft hen echt heel veel werk uit handen genomen en gezorgd dat het bruidspaar totaal over niets bezorgd hoefde te zijn tijdens hun trouwdag. Ik zou het alle stelletjes willen adviseren een weddingplanner te overwegen. Ik heb heerlijk samengewerkt met Evy.

Ik denk dat jullie gasten deze dag nog lang zullen herinneren en ik zeker. Marcel en Sandra: “Bedankt dat ik jullie vertrouwen heb gekregen om deze mooie bruiloft in Rotterdam op de gevoelige plaat vast te leggen”.

Foto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld FotografieFoto tijdens een bruidsreportage in Rotterdam door Kirstin Kraaijveld Fotografie

Join the discussion 2 Comments

  • Marcel & Sandra schreef:

    Helemaal super Kirstin! Wij zijn ook heel blij met de mooie foto’s en het mooie album 🙂
    Nogmaals bedankt!! Marcel & Sandra xx

  • Jacquelina Matthijssen schreef:

    Kirsten wat heb je dit leuk gedaan………. Leuk verhaal erbij………… Complimenten hoor.
    Groetjes Jacquelina Matthijssen

Leave a Reply