Skip to main content

Bruidsreportage met kinderen in Hellevoetsluis

Geert en Lisette wilden dat hun twee kleine kinderen een grote rol zouden spelen op hun trouwdag, en dus ook tijdens de bruidsreportage in Hellevoetsluis. Een bruidsreportage met kinderen zou het worden! Ze hadden met zorg de bruidskleding van de kinderen uitgekozen, die helemaal qua stijl paste bij de bruidskleding van het bruidspaar. Nou nog de uitdaging om alles schoon te houden, in ieder geval tot na de ceremonie en fotoreportage.

Bruidskinderen, wel of niet mee tijdens de bruidsreportage?

Als een stelletje bij mij komt met de vraag of hun kinderen ook in de bruidsreportage kunnen meedoen dan zeg ik altijd meteen: Ja, doen! Maar ik geef ze wel altijd het advies om iemand mee te nemen die de kinderen kan opvangen op de momenten dat ze even niet meer willen en op ze te letten dat ze schoon blijven, niet weglopen enz. Ik geef ook altijd het advies om iets mee te nemen van speelgoed (bal, vlieger, bellenblaas enz.) Vaak plannen we een locatie met en een locatie zonder de kinderen. Ouders zijn over het algemeen veel relaxter zonder hun kinderen erbij en kinderen nemen de spanning van hun ouders over,
dus als de gezinsfoto’s gemaakt zijn en de kinderen met de oppas zijn vertrokken naar de feestlocatie kunnen de ouders even in alle rust ontspannen en kunnen we die mooie romantische foto’s gaan maken.

De kinderen deden het overigens fantastisch, zoals uit de foto’s blijkt.

View

Na de bruidsreportage vertrokken we naar Strandpaviljoen View in Rockanje, overigens een schitterende feestlocatie, heel mooi aangekleed, openhaard, mooi terras voor een BBQ en het feest. Omdat het erg hard waaide konden we helaas niet buiten eten, maar gelukkig konden we nog wel even het strand op voor wat informele familiefoto’s en een korte sessie met het bruidspaar bij ondergaande zon. Ik zeg altijd: Indien mogelijk plan een korte sessie bij avondzon in. Het licht is dan zo mooi, zonde om geen gebruik van te maken.

Geert en LIsette, het was een feest om met jullie deze dag te mogen beleven en ik wens jullie lieve gezinnetje alle goed toe voor de toekomst.

bruidskledingbruidegom kleedt zich aanbruidsboeket met trouwringenbruidegom kleedt zich aan bruidsmake-upbruidsjurkbruidsmeisjebruidegom haalt de bruid ontmoeting bruidspaarontmoeting bruidspaartrouwauto bruidegom wacht zijn bruid opvader geeft bruid weghuwelijksceremoniehet ja-woordde kusHet RuijterhuisHet Ruijterhuis HellevoetsluisHet Ruijterhuis Hellevoetsluis gezinsfotogezinsfotobruidsreportage gezinsfotobruidsfoto vlierbloesembruidsreportagebruidsfoto handenbruidsfoto vestingmuur Hellevoetsluisbruidsfoto vestingmuur Hellevoetsluisbruidsfoto vestingmuur Hellevoetsluis Bruidsfoto's strandballonnen oplaten strandbruidsreportage avondzon strand

bruidsreportage avondzon strand

Leave a Reply