Verrassing

Toen Mieke en Tijs bij mij kwamen vertelden ze me dat ze een grote verrassing voor hun gasten in petto hadden. Ze zouden gaan trouwen op de Euromast en ze zouden daarheen varen met de watertaxi. Het moest tot op het moment suprême voor iedereen onbekend blijven waar ze zouden gaan trouwen. En dat is gelukt. De gasten hadden geen idee. De hele dag werd ik bestookt met nieuwsgierige gasten die mij vroeg of ik een tipje van de sluier wilde oplichten.

Na een korte bruidsreportage in een schitterende tuin in Oostvoorne, die door de regen vroegtijdig moest worden afgebroken reden we naar Rotterdam. Ze wilden ook Urban-achtige foto’s, met graffiti onder ander. Mieke wilde nog wat tijd alleen met haar vader doorbrengen, ze gingen dus samen een koffie drinken bij Cafe Loos in de Veerhaven. Tijs en ik wachtten de gasten op bij Restaurant Stroom om daarna met zijn allen met de watertaxi naar de Euromast te varen. Wat een belevenis was dat! Er werd flink het gas opgezet.

Euromast

Om zo hoog boven jullie stad Rotterdam in het huwelijk te treden is toch wel iets bijzonders. De gasten hadden ruim de tijd om ook van het uitzicht te genieten en natuurlijk namens wij ook van de gelegenheid gebruik om nog een paar mooie plaatjes te schieten.

Daarna in een stoet terug naar Restaurant Stroom waar we van een urban dakterrasborrel genoten. Een walking-dinner volgde met de mooiste gerechtjes. Vanaf het dakterras had je een mooi uitzicht op de ondergaande zon en de Euromast.

Het was een geweldige bruiloft om nooit te vergeten. Mieke en Tijs, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

foto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluis15_edited-1foto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluis

Leave a Reply