Zwoele strandbruiloft

moment design in het bos

Bruidsreportage met natuurlijk licht

Altijd leuk als bruidsparen via een aparte weg bij je komen. Charissa had bij mijn broer op school gezeten en toen ze over haar aanstaande huwelijk vertelde, liet hij, lief als hij is, even vallen dat ik bruidsfotografe ben. Nadat ze uiteraard mijn site hadden bekeken en blij werden van de foto’s kwam het tot een afspraak in Breda. Ze wonen namelijk in Rosmalen. Zo ver van huis had ik nog nooit gefotografeerd, maar toen ik hoorde waar ze foto’s wilde gaan maken, was ik gelijk enthousiast. Jammer hoor dat we in Zuid-Holland niet van die schitterende zandverstuivingen met naaldbomen hebben. Op de een of andere manier zijn de kleuren zo mooi en het natuurlijke licht wordt door de naalden zo mooi gefilterd. Het zou een warme dag en een zwoele avond worden, de trouw en feestlocatie paste daar naadloos bij. Echt een zwoele strandbruiloft.

Fotoreportage met de kinderen ja of nee?

Ik zeg Ja! In ieder geval voor een deel van de bruidsreportage. Emiel en Charissa hadden twee familieleden meegenomen die zich om de kinderen konden bekommeren op de momenten dat ik even met het bruidspaar bezig was en toen de kinderen er klaar mee waren, namen opa en oma ze lekker mee naar huis. De leeftijd van de kinderen en hun zin om op de foto te gaan is leidend. Zo’n dag is voor kinderen altijd zo opwindend, stressvol, druk enz. dus je moet er niet raar van opkijken dat ze ook anders reageren dan normaal. In het geval van Emiel en Charissa ging het perfect. Hun dochtertje vond het geweldig om te poseren en had zelf ook wat ideetjes waar ze op de foto zou willen. Hun zoontje, nog een baby, had wat hulp nodig voor een lach, maar als hij dan als een vliegtuig door de lucht zweeft, vindt hij alles best. Wat een heerlijk mannetje.

Meerdere fotolocaties?

Emiel en Charissa wilden twee totaal verschillende locaties voor de bruidsfoto’s. Natuur, bos, zand en een meer urban-achtige uitstraling. Dat is wel gelukt met de schitterende zandverstuiving in Rosmalen en buizenstellage in Eindhoven. Ik adviseer ook meestal minimaal twee locaties uit te zoeken. Soms valt het licht op een locatie een beetje tegen, of zijn ze net aan het werken daar en dan heb je in ieder geval nog een backup plan. Na de reportage wachtten de gasten al op ons op de drijvende ponton bij Beachclub Sunrise.

Strandceremonie

Wat een schitterende locatie. Een drijvend ponton, gestyled met groene hangende planten en alles in het wit. Een plaatje! Leuk detail was dat er voor alle gasten een zonnebril hing, wat geen overbodig luxe was, want de zon deed erg zijn best die dag. Het bruidspaar had hun eigen geloften opgeschreven en aan de ander voorgedragen. Zo mooi vind ik dat altijd. Daar kan geen ambtenaar tegenop. Beide kinderen mochten de akte ondertekenen en er was ook een ringetje voor hun dochter. En toen was het tijd voor feesten, een heerlijk Italiaans buffet en daarna dansen tot de zon onder ging.

Emiel en Charissa, ik vond het een feest om bij jullie trouwdag te zijn.

aankleden bruidegom make-up bruid en dochtergetting readygetting readyontmoeting kinderen tijdens de reportagekinderen tijdens de reportagekinderen tijdens de reportage kinderen tijdens de reportagekinderen tijdens de reportagekinderen tijdens de reportage bruidsfoto's bij de zandverstuivingmoment design bruidsfotomoment design in het bosbruidsreportage in het bos met familiemoment design bruidsfotobruidsreportage in het bos met familie vintage bruidsreportagevintage bruidsreportagevintage bruidsreportagevintage bruidsreportage styling bruiloftzonnebrillenaankomst bruidegombruid weggeven door vaderstrandbruiloft geloftenhumor tijdens de bruidsspeechhanden tijdens het ja-woordDe kusgasten bruiloftringenringetje voor het bruidsmeisjeGroepsfoto bruiloftbruidsmeisje en bruidtaart diner strandbruiloftLieve vriendin en bruid openingsdans strandbruiloftopeningsdans strandbruiloft

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply