Najaarsbruidsreportage in Kasteel Ravesteyn

vintage platenspeler

Walter & Raquel

Bruidsreportage in Vintage stijl

Zelden zo’n leuk en meegaand bruidspaar mogen fotograferen. Al tijdens het kennismakingsgesprek waren ze lekker enthousiast. Toen ik doorhad dat ze wel hielden van een vintage stijl, ze hadden namelijk een VW-busje als trouwauto, stelde ik meteen voor om mijn vintage draadloze platenspeler mee te nemen met wat leuke platen. Dat vonden ze een super leuk idee! Ik had hem een tijdje geleden gekocht om zelf weer eens onze oude plaatjes te kunnen draaien in de tuin, maar ook met in het achterhoofd het idee om hem mee te nemen bij een loveshoot of bruidsreportage. En daar hebben we geen spijt van gehad. Doordat ze wat te doen hebben tijdens de fotoreportage ontspannen de bruid en bruidegom meteen en dat zie je goed op de foto’s. Even niet poseren, maar gewoon een leuk plaatje draaien voor mijn liefje dacht Walter. De schitterende locatie voor de bruidsreportage, ‘Kasteel Ravesteyn’ in Heenvliet maakt het ook niet moeilijk om mooie plaatjes te schieten.

Emotie in de foto’s, hoe dan?

“Emotie” , dat is voor mij toch het keyword. Niemand wil een boek met stijve, geposeerde foto’s. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Zoals al eerder gezegd, voeg een activiteit toe. Ik vraag altijd of het bruidspaar hobby’s heeft, wellicht kan je daar wat mee kunt. Speel je gitaar? Neem die dan vooral mee naar de bruidsreportage. Wil je foto’s met jullie hondje? Laat hem/haar op een paar foto’s lekker meegaan. Verder proberen we een ontspannen sfeer te creëren. We doen een grappig woordspelletje. Ik laat jullie aan elkaar vertellen wat jullie eigenlijk zo leuk vinden aan de ander. Dat zorgt gegarandeerd voor spontane foto’s waar je echte liefde in ziet. Dat dus….

trouwkaartbruidegomophalen bruidophalen bruidvw bruidsfotobruidspaar bij stadhuisgemeentehuisbellen blazenstadhuisbruidsreportagetrouwfoto in kasteel Ravesteyntrouwfoto in kasteel Ravesteynplatenspelervintage platenspelerplatenboxtrouwringentrouwfoto in kasteel Ravesteyntrouwfoto in kasteel Ravesteynvw bruidsfotovw bruidsfotoherfstreportage

Leave a Reply