Bruidsreportage in een oude schuur

bruidsfoto in een ford mustang

Stephanie & Sander, foto’s in een oude schuur en op het strand

Engagementshoot

Voordat jullie voor mij kozen als jullie bruidsfotografe, wilden jullie een engagementshoot of te wel loveshoot, boeken om zo te kijken of we een klik hadden. Gelukkig waren jullie meer dan tevreden over de afgeleverde foto’s, dus konden we ons gaan voorbereiden op het echte werk.

De bruiloft

Het zou erom hangen, zou het droog blijven of niet? In Hellevoetsluis is het best lastig om een mooie binnenlocatie te vinden voor trouwfoto’s. Uiteindelijk hebben we geen spatje regen gevoeld. En zo gaat het vaak. Ik adviseer altijd je niet teveel zorgen te maken over het weer tijdens de bruidsreportage. 9 van de 10 keer vinden we genoeg droge momenten om lekker buiten foto’s te maken.

Als back-up hadden we wel een vervallen schuur uitgekozen voor die leuke vintage-look en we zijn er ondanks het mooie weer toch naartoe gegaan. Dat was een schot in de roos. Het licht was er prachtig en buiten de schuur groeide het fluitenkruit nog welig. Eerst wat brandnetels wegtrappen om de bruid veilig binnen te krijgen.

Ook het strand bij de Shamrock-Inn stond op jullie lijstje voor bruidsfoto’s. Daar hebben jullie immers vele uurtjes doorgebracht. Spannend of de trouwauto de steile heuvel nog kon nemen met al dat zand, maar gelukkig waren we op tijd in het Prinsenhuis voor de plechtigheid.

Als afsluiting een feestje bij Cita Romana, heerlijk op het zonovergoten terras, kortom een topdag. Sander en Stephanie, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Het was een feestje.

foto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluis

foto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluisfoto van een bruidspaar tijdens een bruiloft door bruidsfotograaf Kirstin Kraaijveld uit Hellevoetsluis

Leave a Reply